Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ

Επειδή μας το ζητήσατε το προσθέτουμε και εδώ. Κάντε επιλογή -> αντιγραφή -> επικόλληση σε Word και εκτυπώστε το!

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ
ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΣ

Στην Αθήνα, οι παρακάτω υπογεγραμμένοι, δηλαδή αφ' ενός μεν ο Δικηγόρος Αθηνών Σπύρος Παυλάτος του Βασιλείου, με Α.Μ./ΔΣΑ 14173, κάτοικος Αθηνών, οδός Τζώρτζ 30-32, τηλ.210- 38.14.821, με A.Φ.Μ : 043978200 της Δ.Ο.Υ. IA’ Aθηνών και αφετέρου δε οι: ………………………………… του ……………….. με Α.Φ.Μ : ………………….. της Δ.Ο.Υ. ……………….. συνομολογήσαμε και συμφωνήσαμε τα παρακάτω:
1. Οι δεύτεροι συμβαλλόμενοι δηλώνουν ότι από την έννομη σχέση που τους συνδέει με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (Ο.Α.Ε.Δ._ Ν.Π.Δ.Δ”, ως παρέχοντες την εργασία του με ανανεούμενα συμφωνητικά συνεργασίας ορισμένης χρονικής διάρκειας (συμβάσεις ορισμένου χρόνου) σε προγράμματα STAGE, έχουν προκύψει σε βάρος τους αναδρομικά για το ολόκληρο το χρονικό διάστημα που παρείχαν την εργασία τους, ήτοι από την αρχική τους πρόσληψη έως και την καταγγελία της σύμβασης εργασίας τους, χρηματικές διαφορές, ήτοι: α) από την μη καταβολή του νόμιμου μισθού τους σύμφωνα με τα κατώτατα όρια όπως αυτά ορίζονται από Εκάστοτε Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.), β) από την μη καταβολή των δώρων εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα, αποδοχών και επιδομάτων αδείας. Για την διευθέτηση των διαφορών αυτών, παρέχουν με την παρούσα την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα προς τον άνω εντολοδόχο Δικηγόρο , να τους αντιπροσωπεύει προς τούτο, ενώπιον των δικαστηρίων κάθε βαθμού και δικαιοδοσίας και γενικά κάθε αρχής και υπηρεσίας, να υπογράφει για λογαριασμό τους κάθε έγγραφο σχετικό με την εντολή.
2. Η αμοιβή του εντολοδόχου εξαρτάται από την έκβαση της δίκης, σύμφωνα με τα άρθρα 92 παρ.4 και 5 του Κώδικα "περί Δικηγόρων" ή την εξώδικη λύση της διαφοράς με οποιοδήποτε τρόπο και ρύθμιση και θα καταβληθεί είτε με την δημοσίευση της απόφασης επί της ασκηθείσας αγωγής των εντολέων, που δέχεται τις αξιώσεις αυτών, είτε με την εξώδικη λύση της διαφοράς με την καταβολή των διεκδικούμενων χρημάτων τους με οποιοδήποτε τρόπο και ρύθμιση. Οι εντολείς εκχωρούν από τώρα το ισόποσο της ανωτέρας αμοιβής από το ποσό που θα τους επιδικαστεί για καθεμία διαφορά στον εντολοδόχο, ο οποίος κατ' αυτόν τον τρόπο ακωλύτως θα εισπράξει την αμοιβή του από τον εκχωρούντα οφειλέτη. Η αμοιβή αυτή καλύπτει τις διαδικαστικές και εξωδιαδικαστικές πράξεις του εντολοδόχου μέχρι της τελεσιδικίας της απόφασης που θα εκδοθεί. Αυτή η αμοιβή οφείλεται ακέραιη και σε περίπτωση συμβιβασμού σε οποιοδήποτε στάδιο της αντιδικίας, σ' αυτή δε την περίπτωση θα υπολογιστεί επί του ποσού επί του οποίου έγινε ο συμβιβασμός. Η ίδια αμοιβή οφείλεται ακέραιη και στην περίπτωση ανακλήσεως εντολής, οπότε θα υπολογισθεί επί του αιτηθέντος ποσού ή σε περίπτωση καταργήσεως της δίκης με τον ίδιο υπολογισμό.
3. Οι εντολείς στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος των υποθέσεων, θα δώσουν στον εντολοδόχο Δικηγόρο ποσοστό οκτώ τοις εκατό (8%) επί του συνόλου των χρημάτων που θα τους επιδικασθούν (κεφαλαίου και τόκων υπερημερίας) κατόπιν δικαστικής απόφασης, είτε θα τους καταβληθούν κατόπιν δικαστικού συμβιβασμού εξωδίκως με οποιοδήποτε τρόπο και ρύθμιση και το τυχόν επιδικασθέν ποσό της δικαστικής δαπάνης. Το προαναφερόμενο ποσοστό αμοιβής 8% μετά της τυχόν επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης, δια της παρούσης συμφωνείται, όπως παρακρατηθεί για λογαριασμό του εντολοδόχου Δικηγόρου τους από τον αντίδικο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (Ο.Α.Ε.Δ.- Ν.Π.Δ.Δ”. Αυτονόητο είναι ότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος των υποθέσεων δεν οφείλεται από τους εντολείς αμοιβή, στον εντολοδόχο Δικηγόρο.
4. Οι εντολείς υποχρεούνται να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του Δικηγόρου σχετικά με τις υποθέσεις και να προσκομίζουν αμέσως στον εντολοδόχο δικηγόρο τα έγγραφα, που τους επιδίδει ο αντίδικος. Υποχρεούνται επίσης να θέτουν έγκαιρα στην διάθεση του Δικηγόρου όλα τα αποδεικτικά μέσα (έγγραφα, μάρτυρες κ.λ.π.) που είναι αναγκαία για την υποστήριξη της υπόθεσής τους.
5. Οι εντολείς εκχωρούν και μεταβιβάζουν από σήμερα στον Δικηγόρο, ισόποση προς την αμοιβή του, 8% του αντικειμένου της διαφοράς μετά της τυχόν επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης απαίτησή τους κατά του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (Ο.Α.Ε.Δ._ Ν.Π.Δ.Δ”, και παρέχουν σ' αυτόν την εντολή και πληρεξουσιότητα να αναγγείλει στον οφειλέτη την εκχώρηση αυτή.
6. Ο συμβιβασμός, δικαστικός ή εξώδικος ή η κατάργηση της δίκης για να είναι έγκυροι πρέπει να γίνουν μετά από έγγραφη συναίνεση του εντολοδόχου Δικηγόρου. Εάν η υπόθεση συμβιβαστεί ή καταργηθεί η δίκη, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του Δικηγόρου, δικαιούται αυτός την αμοιβή του, που θα λάβει απ' ευθείας από τον αντίδικο και θα υπολογιστεί επί του ποσού που αναφέρεται στην αγωγή ως άνω. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση εξώδικης ρύθμισης της υπόθεσης μετά την υπογραφή της παρούσας.
7. Οι εντολείς παραιτούνται από κάθε δικαίωμα τους όσον αφορά τη μείωση της πιο πάνω αμοιβής που συμφωνήθηκε για οποιοδήποτε λόγο και αιτία, θεωρούν δε αυτή νόμιμη, εύλογη και δίκαιη. Αυτή η αμοιβή περιέρχεται ολόκληρη στον Δικηγόρο, έστω και αν ανακληθεί η προς αυτόν εντολή ή πληρεξουσιότητα.
8. Οι εντολείς είναι υποχρεωμένοι να προκαταβάλλουν έκαστος – εκάστη, τα αναλογούντα δικαστικά έξοδα υπέρ τρίτων, ανά στάδιο δίκης, αφορούντα την σύνταξη, κατάθεση, επίδοση των δικογράφων, την τυχόν αναβολή των δικών, την εκδίκαση της υπόθεσης, την λήψη αντιγράφων της εκδοθεισομένων αποφάσεων και επίδοση αυτών και κατά την συζήτηση της αγωγής τους να καταβάλλουν το δικαστικό ένσημο σε ποσοστό οκτώ τοις χιλίοις (8%ο) επί του αιτουμένου ποσού (για το πέραν των 12.000 ευρώ, όπως αυτό ορίζεται) μόνο εφόσον το δηλώσουν και θέλουν να διατηρηθεί το καταψηφιστικό αίτημα των αγωγών τους και να διεκδικήσουν εκ του ασφαλούς τόκους υπερημερίας και να ζητήσουν να κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή η απόφαση που θα εκδοθεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση το αίτημα της αγωγής θα μετατραπεί σε αναγνωριστικό, χωρίς να απαιτείται η καταβολή του ανωτέρω δικαστικού ενσήμου.
9.Το παρόν τελειούται με την αποδοχή της παρούσας εντολής από τον πληρεξούσιο δικηγόρο, η οποία αποδεικνύεται με την υπογραφή του στο παρόν, η δε ημεροχρονολογία υπογραφής του θεωρείται ως ημεροχρονολογία κατάρτισης του για τις έννομες συνέπειες.
10. Οι εντολείς ανέγνωσαν ευκρινώς την παρούσα σύμβαση που την θεωρούν δίκαιη και γενομένη προς το συμφέρον τους και παραιτούνται παντός δικαιώματός τους για τη διάρρηξη αυτής.

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ

Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Υπογραφή

………………………του …………………………………..
………………………του ……………………………………
………………………του …………………………………..
………………………του ……………………………………
………………………του …………………………………..
………………………του ……………………………………
………………………του …………………………………..
………………………του ……………………………………
………………………του …………………………………..
………………………του ……………………………………
………………………του …………………………………..
Δικηγορικό Γραφείο
ΣΠΥΡΟΥ Β. ΠΑΥΛΑΤΟΥ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Τζώρτζ 30-32,Αθήνα Τ.Κ 106 82
Τηλ.210- 3814821 & 210-3812832(&΄fax)
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ






ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ


ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ




ΑΡΧΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ KAI ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (μετά και από την τυχόν ληφθείσα άδεια)


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΑΜΟΥΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΓΑΜΟΥ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΕΚΝΩΝ
(για τους τυχόν διαζευγμένους να αναφερθεί η ημερομηνία έκδοσης του διαζευκτηρίου)



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ) ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ (Απολυτηρίου Λυκείου – Πτυχίου ΠΕ ή ΤΕ



ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΜΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ)



ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ -
Α.Φ.Μ. & Δ.Ο.Υ.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ενημέρωση 23/2/2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
STAGE (ΟΑΕΔ)


Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 19/2/2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κο Ανδρέα Λοβέρδο με τον οποίο συζητήσαμε το πρόβλημά μας, του παραδώσαμε το ψήφισμα της ΑΔΕΔΥ, του θέσαμε τις απόψεις μας για τις επικείμενες συμβάσεις ορισμένου χρόνου και, συγκεκριμένα, ζητήσαμε βάση του νέου νομοσχεδίου για τις προσλήψεις και του άρθρου 7β του ιδίου, όπου η εμπειρία προβλέπεται ως προϋπόθεση διορισμού ή πρόσληψης να ισχύσει στη συγκεκριμένη προκήρυξη. Ο Υπουργός διάβασε προσεκτικά την πρότασή μας και μας απάντησε πως το θέμα θα συζητηθεί και με τους συναρμόδιους Υπουργούς, Εσωτερικών και Οικονομικών.
Επίσης, για το θέμα των αγωγών των δεδουλευμένων, σας επισημαίνουμε ότι στα στοιχεία ενάγοντος στο σημείο που πρέπει να συμπληρώσουμε τον καταβαλλόμενο μηνιαίο μισθό οι συνάδελφοι οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία εκπαίδευσης Δ.Ε. θα γράψουν 20 ημέρες αντί για 22 (όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο έγγραφό μας) επί 23,14€ καθαρά και σε παρένθεση 25 μεικτά και οι συνάδελφοι που ανήκουν στην κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. θα γράψουν 20 ημέρες επί 27,80 καθαρά και 30 μεικτά. Οι συνάδελφοι που έχουν ήδη στείλει τα εργολαβικά δεν πρέπει να ανησυχούν διότι θα διορθωθεί το ποσό από το δικηγόρο.
Παρακαλούμε έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα με το e-mail να ενημερώνεστε καθημερινά από το site του συλλόγου: www.stage2004.gr ή από το παρόν ιστολόγιο, στο οποίο θα υπάρχει επίσημη ανάρτηση.
Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ.

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κοττεάκου Κατερίνα
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κορδετζάκη Μαρία

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση»

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο Σπύρο Β. Παυλάτο να προχωρήσει σε κατάθεση αγωγών για τη διεκδίκηση διαφορών, δεδουλευμένων αποδοχών από την πρόσληψη έως και την απόλυσή μας, δώρο εορτών Χριστουγέννων, Πάσχα, αποδοχών και επιδομάτων αδείας. Για το λόγο αυτό ο κάθε προσφεύγων απαιτείται να αποστείλει ημερομηνία τέλεσης γάμου (για τους έγγαμους), ημερομηνία διάζευξης (για τους διαζευγμένους), αριθμό τέκνων και ημερομηνίες γέννησης αυτών, όπως και ημερομηνία απόκτησης τίτλου σπουδών (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ). Τα παραπάνω δικαιολογητικά σε απλή φωτοτυπία (πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, διαζευκτήριο, τίτλος σπουδών) καθώς και διπλότυπο το εργολαβικό το οποίο σας επισυνάπτουμε με πρωτότυπες υπογραφές απαιτείται να σταλούν άμεσα στη διεύθυνση: «Δικηγορικό γραφείο Σ. Παυλάτου και συνεργατών, Τζωρτζ 30-32, τ.κ. 10682, Αθήνα».
Το ποσό της αγωγής ανέρχεται στα 90€ και ο λογαριασμός κατάθεσης στην Εμπορική Τράπεζα είναι: 64841874.
Επίσης, πρέπει να αποσταλεί οπωσδήποτε στο δικηγόρο του συλλόγου βεβαίωση που να πιστοποιεί την ημερομηνία έναρξης και λήξης της σύμβασης και με την τυχόν παράταση λόγω λήψης άδειας. (αυτό αφορά τους συναδέλφους των οποίων οι συμβάσεις έχουν λήξει).
Οι συνάδελφοι οι οποίοι δεν έχουν στείλει στις Οικονομικές υπηρεσίες της Διοίκησης την αίτηση για τα δεδουλευμένα και τα ένσημα πρέπει απαραίτητα να το κάνουν το συντομότερο δυνατό.
Έπειτα από πολλά ερωτήματα συναδέλφων για το θέμα της καταγγελίας στο ΙΚΑ για τα ένσημα, σας ενημερώνουμε ότι ο νόμος δίνει τη δυνατότητα όσο είναι σε ισχύ η σύμβαση να υποβάλλει καταγγελία στο αρμόδια υποκατάστημα του ΙΚΑ εντός έξι μηνών από τη λήξη της σύμβασης εργασίας του. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι ατομική και όχι συλλογική, με οτιδήποτε αυτό συνεπάγεται. Παράλληλα όμως, η αναγνώριση της ασφάλισης του ΙΚΑ μπορεί να γίνει με την άσκηση της αγωγής για τη διεκδίκηση της διαφοράς μικτών αναδρομικών δεδουλευμένων αποδοχών από τον Ο.Α.Ε.Δ.
Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ.

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση»

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Σε συνέχεια του προηγούμενο εγγράφου με αρ. πρωτ. 67/15-2-2010 σας επισημαίνουμε τα εξής:
Σας στέλνουμε το εργολαβικό διορθωμένο το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσει ο καθένας ατομικά και θα το στείλει στον δικηγόρο διπλότυπο με πρωτότυπες υπογραφές.
Οι συνάδελφοι των οποίων οι συμβάσεις έχουν λήξει έως 31/12/2009 επιβάλλεται να στείλουν το εργολαβικό ,τα στοιχεία ενάγοντος και τα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν έως το τέλος της άλλης εβδομάδας ενώ οι υπόλοιποι έχουν περιθώριο έως την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010.
Το πιστοποιητικό οικογενειακή κατάστασης πρέπει να το στείλουν τόσο οι έγγαμοι όσο και άγαμοι.
Στα στοιχεία ενάγοντος στο σημείο που πρέπει να συμπληρώσουμε τον καταβαλλόμενο μηνιαίο μισθό οι συνάδελφοι οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία εκπαίδευσης Δ.Ε. θα γράψουν 22 ημέρες επί 23,14€ καθαρά και σε παρένθεση 25 μεικτά και οι συνάδελφοι που ανήκουν στην κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. θα γράψουν 22 ημέρες επί 27,80 καθαρά και 30 μεικτά.
Σας αναφέρουμε για ακόμη μία φορά πως η αγωγή που κάνουμε τώρα για τα δεδουλευμένα είναι ξεχωριστή από την πρώτη και γίνεται παράλληλα. Τα χρήματα που δώσαμε για την πρώτη αγωγή και αυτά που θα δώσουμε τώρα αφορούν την αμοιβή του δικηγόρου για το πρώτο στάδιο δίκης για την κάθε αγωγή ξεχωριστά.

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ.

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κοττεάκου Κατερίνα
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κορδετζάκη Μαρία

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ STAGERS ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΜΕΙΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΣΤΟ 2010, ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΑ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΠΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ, Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ «ΙΔΡΩΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ». ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ., ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΟΣΟ ΕΠΑΞΙΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.