Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ!

Για να μη γίνονται παρανοήσεις σας διευκρινίζουμε τα εξής:
1. Δεν τίθεται θέμα διάλυσης του Συλλόγου ή διάσπασης του Δ.Σ. αυτού. Για τυχόν αλλαγές θα ενημερωθείτε εγκαίρως.
2. Δεν υφίσταται θέμα αλλαγής δικηγόρου. Νομικός μας σύμβουλος παραμένει ο κύριος Παυλάτος, του οποίου οι απόψεις τέθηκαν ξεκάθαρα σε όλες τις συνελεύσεις που μέχρι στιγμής έχουν γίνει και ειδικότερα στην τελευταία της 23ης Ιουνίου στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών.
3. Όσοι συνάδερφοι επιθυμούν να προβούν σε ασφαλιστικά μέτρα θα το κάνουν με τον ίδιο δικηγόρο, οι υποθέσεις όμως αυτές θα είναι 5-10 το πολύ, πολύ συγκεκριμένες και θα αποφασιστεί από συνεδρίαση του Δ.Σ. ποιες θα είναι αυτές, ανάλογα με την κρισιμότητά τους.
4. Για να γίνει αλλαγή δικηγόρου (κάτι το οποίο απευχόμαστε), καλό είναι να είστε ενήμεροι ότι ο κος Παυλάτος πρέπει να αποζημιωθεί για την υπαναχώρηση και να πληρωθεί εξολοκλήρου το ποσό που ο ίδιος θα καθορίσει, ενώ θα πρέπει να πληρωθεί επίσης ο νέος δικηγόρος που καθείς επιλέξει!
5. Η απόφαση για ασφαλιστικά μέτρα δεν καλύπτει την πλειοψηφία του Δ.Σ., αλλά παραμένει προσωπική των δύο και μόνο μελών που την υπογράφουν και φέρουν καθ' ολοκλήρου την ευθύνη γι' αυτή. Πληροφορίες θα παίρνετε απ' όλα τα μέλη του Δ.Σ., όπως ίσχυε πάντα, καθώς και από τον ίδιο το δικηγόρο.
Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η υπομονή και η επιμονή είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι στην προσπάθεια επίτευξης του μοναδικού μας σκοπού: ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ!!!