Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
STAGE Ο.Α.Ε.Δ. Αθήνα , 20/9/2010
Α.Π. : 84


Συνάδελφοι , συναδέλφισσσες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 23/9/2010 στις 8.30 π.μ. θα γίνει προσυγκέντρωση του συλλόγου μας στην στάση του μετρό " Αμπελόκηποι" και έπειτα όλοι μαζί με τον δικηγόρο μας θα πάμε στον Άρειο Πάγο .
Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε διευκρινίσεις για την εισήγηση του Αεροπαγίτη Κου Δουλγεράκη , έτσι ώστε όλοι οι συνάδελφοι να γνωρίζουν τι ακριβώς αναφέρει . Η εισήγηση αφορά δύο συμβασιούχους καθαρίστριες συγκεκριμένα , οι οποίες εργάζονταν στον ΟΠΑΠ και είχαν καταθέσει αγωγές για δεδουλευμένα. Η νομολογία( ευρωπαϊκή οδηγία 1999, αναθεώρηση του συντάγματος 2001, Π/Δ 2004 Παυλόπουλου) στην οποία βασίστηκε ο Αεροπαγίτης είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας κατάθεσης των αγωγών των συκγεκριμένων συμβασιούχων και ουσιαστικά άτοπη και " άκυρη ".
Σας διαβεβαιώνουμε και εμείς ως Δ.Σ. και ο δικηγόρος μας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι πρέπει όλοι να δώσουμε βροντερό παρόν έξω από τον Άρειο Πάγο , έτσι ώστε να πιέσουμε την Δικαιοσύνη να λειτουργήσει ανεξάρτητα , να μας δικαιώσει , να ανοίξει τον δρόμο για την μονιμοποίησή μας και την επιστροφή στην εργασία μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΤΤΕΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΔΕΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ