Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ STAGE ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20/1/2011



Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι και οι δύο ομάδες των 71 και 78 ατόμων που έκαναν αγωγή για προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα στις 18/1/11 έχουν πάρει θετική απάντηση και έτσι πρέπει αύριο, Παρασκευή 21/1/11, ή το αργότερο τη Δευτέρα 24/1/11 να παραβρίσκονται στις Υπηρεσίες τους και να υπογράφουν στα ειδικά παρουσιολόγια που θα σταλούν από τις Περιφερειακές Δ/νσεις, οι οποίες θα παραλάβουν την απόφαση του δικαστηρίου μέσω της Διοίκησης, που έχει ήδη ενημερωθεί.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την υπομονή σας, αλλά κυρίως στο δικηγόρο μας κο Παυλάτο, ο οποίος έχει δικαιώσει μέχρι σήμερα με προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα 4 ομάδες συναδέρφων, σε πρωτοφανές σύνολο ατόμων 282, ενώ περιμένουμε τις αποφάσεις για οριστικά ασφαλιστικά 2 ομάδων, συνολικά 165 συναδέρφων και ένα δικαστήριο για οριστικά ασφαλιστικά που πρόκειται να γίνει στις 31/1/11 και αφορά σε 70 συναδέρφους. Καλή επιτυχία σε όλους μας, σε όποια ομάδα και αν βρισκόμαστε. Συγχαρητήρια στο δικηγόρο μας.

Όσο για σήμερα, γνωρίζαμε όλοι ότι η εισήγηση του κου Δουλγεράκη ήταν αρνητική. Ελπίζουμε στην αμερόληπτη δικαιοσύνη και παρακαλούμε για λίγη ακόμη υπομονή σε όλους μας, καθώς η απόφαση των Αρειοπαγιτών θα παρθεί εν καιρώ. Η σχετική ενημέρωση θα γίνει μόνο και εφόσον βγει η τελική απόφαση αυτών, κάτι που μπορεί να διαρκέσει και λίγους μήνες. Υπομονή και κουράγιο σε όλους τους νυν και πρώην συμβασιούχους!



Το Δ.Σ.