Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ενημέρωση για ΑΠΟΧΗ και ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Φίλες και φίλοι, συνάδερφοι και πρώην συνάδερφοι συμβασιούχοι STAGE στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ,
Είναι ολοφάνερο πως βιώνουμε όλοι μας καταστάσεις πολύ άσχημες για πολλούς και διάφορους λόγους ο καθένας μας, αλλά και όλοι μαζί για το γεγονός ότι η μονιμοποίησή μας φαντάζει πλέον σαν άφταστο όνειρο. Δεν είναι όμως έτσι ! Υπάρχει ακόμη τρόπος να δικαιωθούμε και να μη χαρίσουμε τις θέσεις για τις οποίες μοχθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε κανέναν άλλο, αλλά να τις πάρουμε επάξια εμείς που τις δικαιούμαστε!
Τα λάθη και οι παραλείψεις που έγιναν πολλά, οι απουσίες από τον αγώνα περισσότερες, οι απαιτήσεις όλων υπερβολικές. Ήρθε ο καιρός να αποδείξουμε όλοι μας πόση δύναμη και ενέργεια μας μένει ακόμη και πόση διάθεση για συνεννόηση και κοινό αγώνα έχουμε προς την επίτευξη του σκοπού μας.
Τη Δευτέρα 8/3/2010 και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Απεργία και Γενική Συνέλευση όλων των συμβασιούχων και πρώην συμβασιούχων STAGE του ΟΑΕΔ στο Ξενοδοχείο Acropol, Πειραιώς 1 στην Αθήνα. Θα συζητηθούν θέματα και θα επιλυθούν απορίες που δεν είναι δυνατό να συζητιούνται μεμονωμένα από το τηλέφωνο ή μέσα από τα ιστολόγια, οπότε όπως καταλαβαίνετε η παρουσία όλων είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη.
Εάν δεν υπάρξει αυτή τη φορά η αναμενόμενη προσέλευση, το Δ.Σ. του Συλλόγου θα συνεδριάσει και θα προβεί, σε συνεννόηση με το νομικό σύμβουλο του Συλλόγου κο Παυλάτο, σε οποιαδήποτε ενέργεια, ώστε να διατηρηθεί η ακεραιότητα και η συνοχή του. Το σίγουρο είναι ότι από εκεί και πέρα δεν θα συντρέχει κανένας λόγος ενημέρωσης των απόντων συναδέλφων από τη στιγμή που δηλώνουν εμμέσως δια της απουσίας τους ότι δεν ενδιαφέρονται. Ο μοναδικός λόγος απουσίας είναι αυτός του προβλήματος υγείας. Ήρθε ο καιρός να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το μέλλον μας.

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κοττεάκου Κατερίνα
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κορδετζάκη Μαρία